About Entry Follow Dashboard

peningtak :D !
Friday, January 14, 2011 • 4:08 PM • 0 comments
part 1

hari best gila kot . peningtak singkatan bg happening+batak ! *err , pelik ..
malam semlam , sibuk kol sane sini sbb nak buat suprise kat suriya then kol fida , erghh 100 kali kol dye xangkat2 , penat aku dial . sampai sch pagy tu teros letak kek kat kantin . tanak kantoi punye pasal . 10 min sebelum rehat aku ngan ain najwa keluar awl sikit sbb nak amek kek . huhh , terketar2 tgn aku pegang kek .takut tak menjadi je suprise nye . part yg paling besh bile kteowg nyanyi sambil jalan kat dye ! tyme tu pulak si AA lalu . wahhh , suke gila aku . then maen suap2 n bagi separuh kek kat AA ! suke org tu . haha .balik sch teros pegy hang kejap kat kfc coz kononye nak celebrate bufaday sue . ;p

part 2

lepas habes makan , jalan2 kejap then terjumpa pulak makhluk asing aka pelancong asing , eh , yeke dye melancong . err , abaikan jela tp part yg paling besh pelancong tu nak amek gamba kteowag ! bangga ohh . haha . then speaking ngan mamat uh . yg lawaknye sorg mamat excited betol ckp nye , sampai ckp dekat2 . lawak gile . punyela bangga sampai kteowg same2 nak tulis citer ni kat blog --" . gaya macam kene melamar ngan aliff aziz je padahal kene tangkap gamba je .  :D

nota mulut : HAPPY BUFDAY TO ETON GEMPENG ;P


OLDER POSTNEWER POST
Inni akhafullah
AddinLatif

Mendoakan yang terbaik,sentiasa.

Shout!
Nice to know you!

Big Clap!
Thank You
Template : Masterly Elmo