About Entry Follow Dashboard

cerita melayu yang hebattttttt !
Thursday, March 10, 2011 • 7:33 PM • 0 comments
aku mmg suka tgk cerita melayu and ada juga sesetengah manusia yg suka tgk cerita org puteh je kan . ha , jangan tak mengaku .cehh , aku pun suka jugak tapi cerita melayu jugak tetap di hati aku . ecehhhh . korang ada astro tak ? kalau ada mesti pernah tgk cerita ni kan .

la ikro ha fiddin



cerita sumpah best gila wey . maybe bagi korang cerita islamik bosan kan but cube korang try tgk . seyes best teramat !

kashaf amani

ni lagi satu movie melayu yang aku suka . terbaek ! cerita ni banyak gilaaa pengajaran .
pelakon cerita ni pun hensem hensem lawa lawa :)
banyak la lagi cerita melayu yg best best , mantop mantop , terbaek dari ladang !
kalau korang nak tgk cerita kashaf imani secara online  . kat sini
http://malaymoviesfull.blogspot.com/2011/02/kashaf-imani.html





OLDER POSTNEWER POST
Inni akhafullah
AddinLatif

Mendoakan yang terbaik,sentiasa.

Shout!
Nice to know you!

Big Clap!
Thank You
Template : Masterly Elmo