About Entry Follow Dashboard

Siapa makan cili terasa pedasnya.
Sunday, August 28, 2011 • 11:44 AM • 0 comments

Tolong luangkan 5 minit . Baca entry ni sekejap je .



Tolonglah jadi manusia yang ada hati dan perasaan . Tak payah lah tekan aku lagi . Tak payah la berlakon lagi . Bukan dapat award pun . Semua cara tu dah lapok . KUNO .

Tolong jangan jadikan aku mangsa , tolong . Perangai macam budak-2 . Be matured lah . Berani buat berani tanggung . Jangan main lepas tangan je.Jangan ingat cara kau tu dapat selesaikan masalah . TAK!
Ingat aku budak-2 yang bagi gula-2 then diam lah ? tolong lah . Tunaikan janji anda ! Jangan jadi manusia munafik.

Tolong jangan ingat aku tunggul kayu . Aku pun manusia ada perasaan . Nak pulak aku ni perempuan bukan jantan . Klau aku ni jantan takda makna nya aku nak amek kesah pasal sume ni . Sebab tu lah kau tak amek kesah perasaan orang . shit .

Tolong jangan hilang and buat bodoh je . Tak boleh ke berterus-terang and settlekan semua ni . Easy kan ? Puasa pun dah nak habes , kejap lagi dah nak raya . Sampai bila nak lari macam ni .Better jujur daripada menipu . ingat tu . 

Perasaan manusia jangan di jadikan pertaruhan . Berdosa .Jangan hidup hanya untuk menyakiti hati manusia . Sekarang kau buat orang macam ni.Tunggu lah balasan Allah . berlipat ganda lagi . Sekejap je . Sekarang pun Allah dah boleh balas kat dunia , tak payah tunggu nak kiamat baru nak insaf .

Aku tak benci kau , sikit pun tak tapi aku benci kat diri sendiri sebab tak boleh benci kau.
Aku hanya boleh bersabar dengan karenah kau yang kadang2 menyakitkan hati dan terus berharap semua kembali macam dulu . 

Memang aku harap kau baca post ni walaupun aku tahu kemungkinan besar kau tak akan baca . Tapi aku harap kalau kau baca , kau terase . eh , tapi kau mana ada perasaan kan so maybe ko tak terasa . Satu je aku mintak jangan jadi manusia munafik . 


I'M A GOOD FRIEND BUT A BAD ENEMY.
*ayat nak sentap je*
chill lah ain.norm lah tu.nama pun manusia.
mana tak pernah buat salah kan tapi at least jangan lah lepas tangan.


notalempang ; Jangan terase kalau takda kene mengena dengan kau . Tolong jadi manusia yang ada human sense . #sorry ayat kene sentap sikit hari ini.


OLDER POSTNEWER POST
Inni akhafullah
AddinLatif

Mendoakan yang terbaik,sentiasa.

Shout!
Nice to know you!

Big Clap!
Thank You
Template : Masterly Elmo