About Entry Follow Dashboard

Nurahasyikin , be strong girl ! ♥
Friday, October 21, 2011 • 8:51 PM • 0 comments
Petang tadi lepas habes sekolah aku,sue.illyka ngan alia pergi klang jap sebab nak beli hadiah untuk cikgu .Exicted gila kot time nak pilih hadiah tu . Kitaorg decided bg bende simple je tapi boleh buat cikgu terharu and bila cikgu tengok hadiah tu cikgu akan teringat kitaorg . Ecehhh.over je.Hahaha . then lepas dah beli lepak kejap kat KFC sebab sue "mengidam" nak makan.

Dalam pukul 2 lebih kot kitaorg gerak nak balik . Macam biasalah tunggu sue balik baru kitaorg balik . Dia kan budak-2 bahaya tinggal sorang-2 . Muahahaha . Korang tahu tak kitaorg jumpa siapa ?
Nurahasyikin <3 Budak ni special sangat . Dia pekak and bisu . Serious terkejut kot time mula-2 dia tegur kitaorg .

Kesian tengok dia . Dah la kurang upaya pastu balik naik bas sorang-2 .



Kitaorg tanya dia takda kawan ke pastu dia jawab ada , kawan dia "mak" .
Mak dia org teristimewa dalam hidup dia . Dlm hidup dia , dia cuma ada mak dia je.
Ayah dia dah bercerai ngan mak dia and kawin lain .
Seyes rasa mcm nak nangis tengok dia T.T


Yang perkataan "bedah" ni bukan nama orang tapi dia cakap dia pernah kene operate sebab gastrik


Ni antara perbualan kitaorang ngan dia



I Lappp chuuu <3


Kita yang cukup sifat ni pun kadang-2 tak pernah nak bersyukur kan . Asyikin ni walaupun dia macam tu , dia budak yang berdikari . Memang tabik spring lah ngan dia . Dia kata dia sakit perut , lapar . Kalau makan muntah balik sebab sakit gastrik . kesian kan . Harap2 lain kali jumpa dia lagi :)








OLDER POSTNEWER POST
Inni akhafullah
AddinLatif

Mendoakan yang terbaik,sentiasa.

Shout!
Nice to know you!

Big Clap!
Thank You
Template : Masterly Elmo