About Entry Follow Dashboard

Tagged!
Thursday, October 27, 2011 • 1:47 AM • 0 comments
Pagi tadi bangun2 terus bukak blog then tgk kat cbox,aku di tag oleh si cantik manis puteri :)
Fuhhh,lama gila tak jumpa dia :(

RULES :

You must post these rules.
•Each person must post 11 things about themselves in their jurnal.
•Answer the questions the tagger set for you in their post and create eleven new questions for the people you tagged to answer
•You have to choose 11 people to tag and link them to the post.
•Go to their page and tell them you have tagged him/her
•No tags back
•No stuff in the tagging section about you and tagged if you are reading this, You legminately (aka really,trust with all honestly) have to tag 11 people






11 THINGS ABOUT ME

  • Gila suka sayang cinta budak keciksss.Dorg comelss kan?
  • Suka perhatikan orang.
  • Keras hati and ego terlebih sikit.Eheh
  • Suka bercakap.haha
  • Aku akan tertido kalau diam melebihi 10 minit even tengah berdiri tegak pun aku boleh tertido kalau tak bercakap.
  • Suka memasak!pantang jumpa brg dapur,sume nak beli.haha
  • Agak boros.tak boleh tgk duit banyak tapi senang menabung.haha
  • Suka laki hitam,tinggi ataupun putih,tinggi n pakai spek.Fuyooo.Hensem doh lagi2 hitam.haha
  • Suka tgk korean drama.Best syiokkk.Dengan citer running man!
  • Suka aktiviti lasak.mencabar tapi benci flying fox sebab gayat -.-"
  • Suka lepak dengan kawan daripada dengan family.hehehe
Okey,done!Sekarang nak jawab soalan puteri pulak :)

QUESTION :


  1. antara Canon ngan Nikon . mane lagi best ?
  2. ape yang best nye ANGRY BIRD , cer habaq mai :)
  3. time korang bosan tanpe Blog or Facebook , or sometin like that lah kan , ape korang akan buad . ?
  4. lagu di blog korang ?
  5. penting ke follower untuk setiap blog ?
  6. korang sayang pakwe or makwe  korang ? kenape ?
  7. rock , romantic, jiwang ? mne yang korang suke dengar
  8. hee~ berape kali korang mandi dalam setahun . ? haha
  9. orang yang selalu buad korang happy ?
  10. cite-cite korang nak jadi ape ?
  11. aku ni baik ke ?  hahaha
ANSWER :

  1. Dua-dua best
  2. Ntah.aku tak suka mende alah tu so tak tahu apa yg best.hihi
  3. Mestilah tido.hahah.tak pun masak <3
  4. Innoncence-Avril Lavinge
  5. Tengok blog jugaklah.Kalau owner blog tu hanya post mende merepek mybe tak penting.
  6. Tak ada pakwe so sayang family je.haha :P
  7. Jiwang <3 Hahaha
  8. Jarang mandi.Seminggu mybe 3 kali je :P
  9. "you" .dia selalu buat aku jadi gila.haha.happy gila dgn dia.
  10. Chef/lawyer/designer/polis/pelakon
  11. sayang saya mestilah baik :)

Sekarang giliran aku pulak bagi soalan !

11 question from juliet :P
  • Korang suka berangan tak ? haha
  • Nama pakwa sapa ?
  • Senaraikan nama orang yang penting dalam hidup korang
  • Tidur best kan ? Apa pendapat anda?haha
  • Impian terbesar korang apa ?
  • Suka baca novel ? novel apa ?
  • Favourite lagu apa?
  • Qoutes yang korang suka
  • suka chocolate ?
  • Kenangan terindah yang korang takkan pernah lupa ?
  • Sayang aku tak ? hahaha :P
YANG DI TAG :





OLDER POSTNEWER POST
Inni akhafullah
AddinLatif

Mendoakan yang terbaik,sentiasa.

Shout!
Nice to know you!

Big Clap!
Thank You
Template : Masterly Elmo