About Entry Follow Dashboard

Manusia manusia....
Tuesday, January 24, 2012 • 2:47 AM • 2 comments

Alahai comel nya budak ni *takde motif*


People judge you, Allah will justify you. ♥

Assalamualaikum! eh skrg mmg norm kan bila manusia jugde orang sesuka hati je. Erk,aku pun kekadang cemtu.ngaku ni. Eheee~.


Tapi bila kita judge orang sesuke hati, ada tak kita fikir benda tu betol ke tak en.Contohnya mcm  'eh,si zainab tu konfirm kat lua freehair kan,ko tgklah perangai dia dgn tudung pendek gila nak mampus' haaa,tak semestinya kalau tudung pendek kat lua dia freehair kan.Kekadang sebelum cakap tu cuba fikir dulu.Pesanan untuk diri aku jugak =) Haaa,lagi satu tak baik mengaibkan org.Cerita bukan-bukan pasal orang.Dok mengata/fitnah sana sini.Takde faedah weh.Berhentila mengaibkan orang.Buat dosa free je.

Act tga bosan gilaaa tapi takde idea nak update so taip apa yang terlintas kat fikiran je.haha.kbai!


OLDER POSTNEWER POST
Inni akhafullah
AddinLatif

Mendoakan yang terbaik,sentiasa.

Shout!
Nice to know you!

Big Clap!
Thank You
Template : Masterly Elmo