About Entry Follow Dashboard

Alhamdulillah.
Sunday, April 22, 2012 • 7:16 PM • 0 comments
Assalamualaikum!

Emm.tak tahu nak mula kan mukadimah camne disebabkan dah lama tak update blog.Eh lama ke? 
Haritu en kitaorang en pergi en kem KRS en dan sumpah sangat besttttt en!! Rasa macam heaven gila kat sana tapi part kena ragging kawad itik sumpah tak suka. Eh tahu tak kaki aku lebam-lebam lepas kawad itik.Eee tak suka!ok over -,- *lempang diri sendiri*


Hari first,lepas budak lelaki solat jumaat kitaorang terus pergi kat SMKSKI. Lepas daftar terus pasang khemah dan aku ternampak Bella dgn Abby ! omg omg lama gila tak jumpa dia.Khemah kitaorang bersebelahan je.Oh lupa nak cakap yang pergi kem tu aku,afida,amirul dan faris.Lepas dah setel pasang khemah dan blablabla terus pergi solat zuhur.Time ni pulak ternampak atiq dengan min.Ya Allah,serius rindu gila dengan dorang.Lama kot tak jumpa.Ayat first dorang 'ko dah tembam lah ain' .Ok sedih *tak dapat terima kenyataan* :P


Hari last, okay takyah lah cerita hari sec ngan third.Kang berjela-jela entry ni.Kitaorang sempat tidur sekejap je hari last ni sebab kitaorang kene ragging kasih sayang.haha.part yang best masa golek-golek atas padang lepastu baring pandang langit tengok bintang.Kalau date mcm ni mesti sweet en.Eh tertukar tajuk pula.haha.Pukul 4.30 cemtu baru tidur then pukul 6 baru terjaga.Kelam kabut nak siap-siap sbb dah terlambat.Tu pun dalam keadaan mamai lagi.


Aku ada kenal dengan seorang budak KISAS ni.Ya Allah,sangat best dapat kenal dia.Lepas ni nak melawat dia lah hari-hari sebab sch dia sebelah rumah je pun.haha.lol.Hari ini tetiba terasa rindu nak kawad,ikhtiar hidup,memasak,solat berjemaah.Oh lupa,rindu nak tidur dengan atiq,fida dalam satu khemah dgn masing-masing berbau busuk.Rindu nak buat semua benda kat sana.Kitaorang selama 4 hari kat sana,selama tu lah jugak kitaorang tak mandi :P Apa apa apa? nak kata kitaorang busuk letewww.Wangi okayy.


Banyak benda aku belajar kat sana,sangat banyak.Pengalaman yang tak mungkin aku dapat kat sekolah :).Helpers sangat sporting dan ada seorang abang ni sangat hen hen hensemm xD *tersengih kerang busuk*
Eh eh,tadi niat nak buat entry pendek je tapi terpanjang pulak.Siapa yang baca sampai habes tu meh cium pipi sikit :D meh layan gambar sat..




Alhamdulillah,kami semua dapat naik pangkat :')



hitamnya mukaaa -,-



nak jugak letak gambar sendiri.terpaksa di-blurkan :P 









OLDER POSTNEWER POST
Inni akhafullah
AddinLatif

Mendoakan yang terbaik,sentiasa.

Shout!
Nice to know you!

Big Clap!
Thank You
Template : Masterly Elmo