About Entry Follow Dashboard

Eh ada aku kesah ?
Wednesday, April 11, 2012 • 3:27 PM • 0 comments
Assalamualaikum and hai semuaaaaaaaa! *baca dengan nada ceria *

Ehem,firstly nak mintak maaf dengan si nanabiha yg ge ge gedikkk.Alolo,sory lah awak,kita tak sangka awak touching sampai cemni sekali.Cerita kita 'sedih' sangat eh sampai awak terharu lalu menghempas ganggang telefon? Kalau awak marah kita dengan siapa lagi kita nak bergayut selain daripada tut tut tut.Kita sayang awak ah,kbai :')


Okay,habis sesi menggedik sebentar tadi.haha.Act tetiba rindu serindu rindunyaaaa dekat mereka.Yaa,merekalah.Takkan tak kenal?memang nak kene hempuk ah kalau tak kenal kami semua.haha.
Dulu masa F3 nak buat masalah pun macam tak kesah sangat sebab ada mereka.Bila kitaorang bising,mesti ada yang pandang kerek.Dalam hati aku 'ada aku kesah,suka hati aku ah' sbb bila dengan kawan-kawan semua benda dah tak kesah.


Mereka siapa?mereka yang hebat,cool,ohsem dan semuanyalah.Sangat rindu dengan mereka bila teringatkan balik.Nak undur masa boleh? please please please.ok enough ain.









Mereka a.k.a gilax 
Awak-awak semua pindah lah sini balik.


"Depth of friendship does not depend on length of acquaintance."



OLDER POSTNEWER POST
Inni akhafullah
AddinLatif

Mendoakan yang terbaik,sentiasa.

Shout!
Nice to know you!

Big Clap!
Thank You
Template : Masterly Elmo