About Entry Follow Dashboard

Resepi nasi ayam penyet
Wednesday, February 26, 2014 • 4:17 PM • 0 comments
Assalamualaikum! (: since pagi mengidam nasi ayam penyet .Siapa yang pergi bandung lepas ni,sila makan
nasi ayam penyet dia puas-puas.Sedapppp sangat!eh tp jangan membazir pulak ye habiskan duit untuk makanan je.

Tapi..........takyah pergi bandung pun kita boleh makan nasi ayam penyet jugak tau.Yang sedap dan mudah!
Haaa pagi tadi punyalah gigih cari resepi and finally i found resepi yang simple tapi sedap tak terkata!so lepasni masing-masing dah boleh buat sendiri.Hasil air tangan sendiri lagi berbaloi tau daripada beli kat luar eheh


Sila lah cuba buat eh eh.Siapa yang tak minat memasak,sila lah belajar memasak.Makan masakan air tangan sendiri sangat berbaloi ok.Plus,takkan bila nak kahwin nanti baru nak belajar memasak kan?buang masa.Memasak mudah je asalkan masak dari hati.Benda yang tak sedap pun boleh turn into something delicious tau :)

Nak resepi sila tekan link ni eh : Nasi Ayam Penyet


OLDER POSTNEWER POST
Inni akhafullah
AddinLatif

Mendoakan yang terbaik,sentiasa.

Shout!
Nice to know you!

Big Clap!
Thank You
Template : Masterly Elmo